Om os

Wecan-IT tilbyder en række serviceydelser og løsninger indenfor drift af servere, hosting samt facility management, og tilbyder igennem partnere at varetage opgaver indenfor CRM, CMS, C5, Navision, IP telefoni, Remote-Backup, Disaster recovery samt sikkerhed. For at sikre kunderne de bedst mulige IT oplevelser har Wecan-IT altid et skarpt fokus på processer og kvalitet.

Wecan-IT serviceydelser dækker IT-outsourcing, IT-konsulenter og Facility management. I tæt samarbejde med vore kunder finder vi lige præcis den løsning, som bidrager med mest mulig værdi for virksomheden, indenfor rammer, som De fastsætter.
Wecan-IT sikrer en sober og kompetent leverance af præcis den service, som De har ønsket, til den aftalte tid og pris.

En fornuftig infrastruktur er grundlaget for en sikker og problemfri IT drift, hvor dagligdagen ikke afbrydes af nedbrud, virusangreb eller andre IT afledte problemer.

Wecan-IT leverer adgang til både hardware, software og konsulentbistand. Vi assisterer eller udfører installation og opsætning af servere, netværk og arbejdsstationer, telekommunikationsløsninger, mobile løsninger samt overvågning, drift og support.

Hvis man skal have fuldt udbytte af sine it investeringer skal IT systemerne under­støtte virksomhedens forretningsstrategi. Wecan-IT og dens partnere arbejder for teknologiske løsninger, der understøtter en synergieffekt mellem forretningsstrategi og IT, så begge dele optimeres til den mest fordelagtige situation for virksomheden.

Wecan IT tilbyder etablering af netværk, der passer ind i din virksomhed - det være sig lokale, private, trådløse, mobile eller inter­nationale netværk.


Udgangspunktet for ethvert godt samarbejde er dialog og forståelse. Hos Wecan-IT sørger vi for at oparbejde et indgående kendskab til den enkelte kundes reelle behov og problemstillinger, for således at kunne sætte ind med den ydelse, der tilfører kundens virksomhed mest muligt værdi - nu og på lang sigt. Vi føler, at det er den rigtige metode til at leve op til de forpligtelser, vi påtager os, når en virksomhed stiller os en opgave.


Wecan-IT har et samarbejde med en række af forretningspartnere, hvor vi trækker på ressourcer indenfor områder, hvor vi har fundet en ekstraordinær specialisering som skal komme vor kunde til gode i vores løsning.
Wecan-IT fokuserer på, at levere den rigtige service til vore kunder, med den størst mulige sikkerhed, til den rigtige pris.


Wecan-IT Aps.