Hosting

Med serverhosting kan du glemme alt om IT-bekymringer i hverdagen og i stedet koncentrere dig om din kerneforretning. Virksomhedens servere flyttes til vores hostingcenter, hvor vi sørger for optimal drift og vedligeholdelse.

Optimal sikkerhed
I hostingcentret er virksomhedens systemer sikret på alle niveauer. Vi overvåger systemerne og vedligeholder jf. driftshåndbogen. Det er din garanti for optimal sikkerhed og driftsstabilitet i hverdagen.

Faste månedlige omkostninger
En Hostingløsning giver muligheden for at drive virksomhedens IT til en fast månedlig pris pr. bruger, så der altid er et overblik over IT-budgettet. Du risikerer ikke at stå med en stor regning, fordi virksomheden har fået ny medarbejder, eller fordi den gamle server pludselig er gået ned.

Adgang over hele verden
Vores hostingløsning kan tilgås uanset hvor i verden, man befinder sig. Det gør løsningen ideel til virksomheder med medarbejdere, der skal have mulighed for at anvende samme system fra andre lokationer

#Services-unattended installations:
Unattended installations
"Unattended installations" også kaldet "Silent Installations" oversat til dansk er det installation af programmer uden brugerinput.

Wecan-IT er eksperter i at lave installationer til store virksomheder og offentlige institutioner, hvor mange maskiner skal have installeret den samme software, men hvor det vil kræve for meget tid og arbejde at skulle manuelt installere på hver enkelt maskine.

Kontakt os for at høre mere.

Drift

Vi har specialiseret os i totaldrift, som opfylder virksomhedens behov på IT-området. Wecan-IT kan h…

Hosting

Med serverhosting kan du glemme alt om IT-bekymringer i hverdagen og i stedet koncentrere dig om din…

Remote Backup

Vi samarbejder med Nordic Backup som leverer en god og sikker backup løsning.
  Sikker Online Lagerpl…

Om os

Wecan-IT tilbyder en række serviceydelser og løsninger indenfor drift af servere, hosting samt facil…